Vormonderzoek

portfolio

“Ich spüre das Unwissen immer wieder als eine Not; und daraus entsteht dann der ziellose Wissensdrang, aus dem keine Idee wird, weil er eben keinen ‘Gegenstand’ hat, mit dem er ‘übereinstimmen’ könnte. – Aber dann gibt vielleicht ein einzelnes Ding etwas zu verstehen und setzt so den ‘Geist des Anfangs’; und es kann ernst werden mit dem Studieren, das doch bei aller sonstigen Beschäftigung eine Sehnsucht geblieben war.”
Peter Handke: Die Lehre der Sainte-Victoire. Frankfurt am Main 1984, S. 28.”
Peter Handke, Die Lehre der Sainte-Victoire

Dit is een proces.
Op zoek naar het organische dat zich verbindt met het high-tech materiaal Dat is mijn maakbaarheid. Dit Maakt het proces waar.

Dit proces is een proces in aanvang als een evolutie van materialen en mijn DNA het verloochent zijn oorsprong niet maar vormt zich wel naar de beperkingen van mijn hand. Ik zie een nieuwe wereld ontstaan die Oud en toch Nieuw aandoet. Het voedt nieuwe ideeën en groeit onder mijn handen en onder de elementen door vind het zijn eigen weg.
Stadia op zoek naar stadia van waar vertrek je en waar ga je naartoe Wat is een begin en wat is een eind of is het een cyclus zonder einde of begin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s